Reviews


4 stars after 126 reviews
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eerste keerhier besteld. Ondanks een telefoontje(eenkwartier na de afgesproken tijd) van t restaurant, dat t eten onderweg was, kwam het toch bijna een uur later aan dan afgesproken.het was best smakelijk, maar we hadden dan ook erge trek. Matig warm, geen salade ofzo. Wél een gratis extra blikje frisdrank. Daar hadden we niet om gevraagd. Volgende toch zelf halen. 2/2/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wat een slechte toko! We hebben één keer eerder besteld, maar na 1.5 uur nog niks te hebben ontvangen dachten we toch maar even te bellen. Er bleek een storing te zijn geweest en het zou sowieso nog wel 1-1.5 uur duren. We hebben toen besloten de bestelling te annuleren. Nu dachten we deze tent een tweede kans te geven, een storing is immers niet direct hun fout. Opnieuw hadden we na een dik uur nog geen eten. We hebben gebeld, en het zou met een 40 minuten bij ons zijn.. Toen het ook daadwerkelijk bij ons werd bezorgd, bleken ze een deel van de bestelling onjuist te hebben. We hadden een donut erbij besteld, maar kregen ipv de rocky road een chemische aardbei smaak. Ook de burgers zelf waren een 6je at best. 1/31/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde bijna anderhalf uur. Eten was wel goed, zoals gewoonlijk. 1/18/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik kreeg geen reactie van de bezorger via de intercom waardoor hij niet hoorde dat hij de deur op de begane grond moest hebben. Hij liep al de trap op naar bove toen ik hem terug moest roepen. Daarnaast hielp hij zijn helm op dit vind ik erg onbeschoft. Dit gebeurde de vorige keer niet, jammer dat niet al jullie bezorgers dezelfde bezorgstijl hebben 1/10/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het bezorgen duurde helaas even, maar de bezorger was erg aardig en vertelde me dat er erg veel bestellingen waren op dat moment! Daarbij kreeg ik een gratis Cola! Het eten was erg lekker. 1/8/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was prima op smaak, het was op de afgesproken tijd geleverd. Kortom alles was dik in orde. 12/18/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie burger; wedges hadden wat minder zout gemogen. 12/16/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service dwars door de sneeuw heen! 12/11/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was matig; zowel de kipburger als beefburger niet bijzonder; doordat het in een zakje/folie wordt vervoerd zorgt de hitte dat alle verse groente slap en een andere structuur krijgt. Smaak vh vlees was niet bijzonder. Niet overtuigend om nog een x te bestellen... 12/9/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker burger menu's, snel bezorging. Alles in tip top orde! 12/7/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/27/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Hungry Mishka burgers hebben mij nog nooit teleurgesteld :D Altijd smaakvol <3 11/22/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/6/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker snel eten, aardappeltjes te veel zout 11/1/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/31/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Aardappartjes waren nog rauw van binnen, dus zo weggegooid. De bezorger was pissed over het feit dat ik met 50€ betaalde en hij daarom weer terug moest voor wisselgeld. Misschien handig om aan te kunnen geven met hoeveel geld iemand betaald, want een klant weet niet dat het problemen kan opleveren. 10/28/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had er achteraan gebeld om te zorgen dat het er voor 18:00 moest zijn. 18:05 moeten bellen, ze waren er pas om 18:15. Verder bleek er geen friet sause bij te zitten :-( Burgers waren wel heel lekker, goed verpakt en nog warm genoeg. 10/20/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Op de website stond nog de korting (van ong. 20%) aangezet en ik dacht bij de deur om 20E09 te betalen zoals op de website aangemeld maar eindelijk heb ik ong. 26E betaal omdat de korting verlopen was. Ik werk op in de horeca en wat ons betreft, wat staat op de website, altijd geldig voor de klant is, ook als wij vergeten zijn om kortingen en acties af te zetten..ik ben altijd blij van het eten maar de laatste service vond ik heel slordig.... 10/18/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/18/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima chef 10/5/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/29/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen via de website is nog wat onpraktisch 9/19/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/16/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkerste burgers van Groningen! Bezorging duurde een uur dat was weer ietsje minder maar dat was het wel waard. 9/8/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/7/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
#Het eten is warm, en dat is erg belangrijk, de smaak is goed en de hoeveelheid ook. #De bezorgservice was op tijd, en daar gaat het tenslotte om. #De gebruiksvriendelijkheid van de website is goed maar je moet even doorhebben hoe het werkt b.v. als je meerdere bestellingen wilt doen, maar de werking is prima. 8/29/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima gegeten, het was smaakvol, op tijd en warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/13/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten ! 7/12/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top snel geleverd ook! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/9/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke hamburgers!! Aanrader 6/23/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/12/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, echter is het blikje drinken bezorgd. Niet echt fijn This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/19/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/9/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Voor een menu was het weinig eten, 1 burger met een drankje. Uiteindelijk toch nog maar naar de snackbar gegaan. 1/28/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burgers zijn erg vers! Rundvlees is ook echt rundvlees en kip is ook echt kip, geen troep burgers!. Helaas zijn de broodjes zelf af en toe een beetje zompig, maar dat deert de smaak niet! De wedges zijn daar in tegen wel knapperig! De keuzes voor toppings/broodjes/bijgerechten zijn erg fijn! Wij zij fan! Kwa gebruiksvriendelijkheid van de website; er was enige discussie wat het menu inhoud (staat er niet bij) en hoe dat nou zit met de broodjes, want in de beschrijving van de burger staat een broodje beschreven maar is dat dan de "standaard bun"? 1/9/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2016
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg lang moeten wachten meer dan anderhalf uur en toen we het eten kreeg was het koud. We hebben gebeld en ze kwamen met een goede oplossing. De volgende bestelling zouden ze niet in rekening brengen. Het eten is trouwens altijd top!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2016
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2016
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/24/2016
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2016
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/23/2016
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker gegeten. Heerlijke kipburger, lekker in combinatie met de Kon Minder. De veggieburger was goed op smaak en crunchy. Top! 9/13/2016
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/13/2016
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Twee heerlijke burgers waarvan 1 vegetarisch. Eten werd een half uur na bestellen via de site goed warm bezorgd. Als verbeterpuntje zou het fijn zijn na het bestellen een bevestigingsmailtje of -sms te krijgen. Wij gaan hier zeker nog eens naartoe! 9/9/2016
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/30/2016
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkerste burgers van Groningen!!! 8/22/2016
The Hungry Mishka 4 stars after 124 reviews
The Hungry Mishka