Reviews


4 stars after 145 reviews
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/2/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is echt goed, daar valt niets op aan te merken. Ik vind de bezorging echter zwaar onder de maat. Ik had al het eea gelezen op thuisbezorgd dat dit het geval was, dus ik heb van tevoren maar even gebeld. Nee, het was niet druk. Het heeft uiteindelijk twee (!!) uren geduurd voordat het eten er is. Een paar keer gebeld en er werd me keer op keer beloofd dat het zou komen, of onderweg was. Wees gewoon eerlijk over dit soort zaken, dan ben je een blijvertje. Helaas zal ik hierdoor niet zo snel meer bij jullie bestellen. Ik ben vóór goed eten, maar vertrouwen is minstens zo belangrijk! Succes verder This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/24/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer de kwaliteit de wij al bijna (verwent) gewent zijn!!! 4/30/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The rocky road brownie is echt een tegenvaller, geen lekkere brownie smaak, the salted caramel kan veel beter maar de walnoot stukjes waren lekker... 4/21/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/21/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger hield zijn helm op en zei niks. Vond ik een beetje raar. Verder had ik een burger zonder gefrituurde uitjes en ipv dat gewone uien wat ik dus niet lekker vindt. Hopelijk de volgende keer beter 3/29/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vorige keren was de kip van de boss burger echt een stuk smaakvoller en crispy! Jammer! Maar alsnog goed te eten :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/18/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/15/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed bezig 3/5/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
It came really late and did not really taste good. Very expensive for the quality that is not the best as well. Only wedges where okay 3/1/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was geweldig. De service ook! Het eten kwam later, daarvoor werd ik gebeld en kreeg ik een heerlijke brownie van het huis. Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/17/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkere burgers, wedges altijd wat te zout, de quesadilla chicken is echt heel eeg goed! 2/8/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/3/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eerste keerhier besteld. Ondanks een telefoontje(eenkwartier na de afgesproken tijd) van t restaurant, dat t eten onderweg was, kwam het toch bijna een uur later aan dan afgesproken.het was best smakelijk, maar we hadden dan ook erge trek. Matig warm, geen salade ofzo. Wél een gratis extra blikje frisdrank. Daar hadden we niet om gevraagd. Volgende toch zelf halen. 2/2/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wat een slechte toko! We hebben één keer eerder besteld, maar na 1.5 uur nog niks te hebben ontvangen dachten we toch maar even te bellen. Er bleek een storing te zijn geweest en het zou sowieso nog wel 1-1.5 uur duren. We hebben toen besloten de bestelling te annuleren. Nu dachten we deze tent een tweede kans te geven, een storing is immers niet direct hun fout. Opnieuw hadden we na een dik uur nog geen eten. We hebben gebeld, en het zou met een 40 minuten bij ons zijn.. Toen het ook daadwerkelijk bij ons werd bezorgd, bleken ze een deel van de bestelling onjuist te hebben. We hadden een donut erbij besteld, maar kregen ipv de rocky road een chemische aardbei smaak. Ook de burgers zelf waren een 6je at best. 1/31/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde bijna anderhalf uur. Eten was wel goed, zoals gewoonlijk. 1/18/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik kreeg geen reactie van de bezorger via de intercom waardoor hij niet hoorde dat hij de deur op de begane grond moest hebben. Hij liep al de trap op naar bove toen ik hem terug moest roepen. Daarnaast hielp hij zijn helm op dit vind ik erg onbeschoft. Dit gebeurde de vorige keer niet, jammer dat niet al jullie bezorgers dezelfde bezorgstijl hebben 1/10/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het bezorgen duurde helaas even, maar de bezorger was erg aardig en vertelde me dat er erg veel bestellingen waren op dat moment! Daarbij kreeg ik een gratis Cola! Het eten was erg lekker. 1/8/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was prima op smaak, het was op de afgesproken tijd geleverd. Kortom alles was dik in orde. 12/18/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie burger; wedges hadden wat minder zout gemogen. 12/16/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service dwars door de sneeuw heen! 12/11/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was matig; zowel de kipburger als beefburger niet bijzonder; doordat het in een zakje/folie wordt vervoerd zorgt de hitte dat alle verse groente slap en een andere structuur krijgt. Smaak vh vlees was niet bijzonder. Niet overtuigend om nog een x te bestellen... 12/9/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker burger menu's, snel bezorging. Alles in tip top orde! 12/7/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/27/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Hungry Mishka burgers hebben mij nog nooit teleurgesteld :D Altijd smaakvol <3 11/22/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/6/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker snel eten, aardappeltjes te veel zout 11/1/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/31/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Aardappartjes waren nog rauw van binnen, dus zo weggegooid. De bezorger was pissed over het feit dat ik met 50€ betaalde en hij daarom weer terug moest voor wisselgeld. Misschien handig om aan te kunnen geven met hoeveel geld iemand betaald, want een klant weet niet dat het problemen kan opleveren. 10/28/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had er achteraan gebeld om te zorgen dat het er voor 18:00 moest zijn. 18:05 moeten bellen, ze waren er pas om 18:15. Verder bleek er geen friet sause bij te zitten :-( Burgers waren wel heel lekker, goed verpakt en nog warm genoeg. 10/20/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Op de website stond nog de korting (van ong. 20%) aangezet en ik dacht bij de deur om 20E09 te betalen zoals op de website aangemeld maar eindelijk heb ik ong. 26E betaal omdat de korting verlopen was. Ik werk op in de horeca en wat ons betreft, wat staat op de website, altijd geldig voor de klant is, ook als wij vergeten zijn om kortingen en acties af te zetten..ik ben altijd blij van het eten maar de laatste service vond ik heel slordig.... 10/18/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/18/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima chef 10/5/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/29/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen via de website is nog wat onpraktisch 9/19/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/16/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkerste burgers van Groningen! Bezorging duurde een uur dat was weer ietsje minder maar dat was het wel waard. 9/8/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/7/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
#Het eten is warm, en dat is erg belangrijk, de smaak is goed en de hoeveelheid ook. #De bezorgservice was op tijd, en daar gaat het tenslotte om. #De gebruiksvriendelijkheid van de website is goed maar je moet even doorhebben hoe het werkt b.v. als je meerdere bestellingen wilt doen, maar de werking is prima. 8/29/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima gegeten, het was smaakvol, op tijd en warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/13/2017
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten ! 7/12/2017
The Hungry Mishka 4 stars after 145 reviews
The Hungry Mishka