Reviews


4 stars after 129 reviews
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waren goede burgers!! Misschien wat dunner en dan iets meer plakjes chorizo op de Ebbinge, maar ze smaakten heel goed! En de wedges waren ook heel lekker!! 11/9/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Never been disappointed and I have ordered quite a few times here. Love the burgers and wedges. The delivery people are always friendly. Delivery times could be improved. Other than that, I highly recommend ordering here. 11/2/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lang (90 min) moeten wachten en helaas niet de dubbele burger gekregen die ik had besteld (En betaald..) Wel erg lekker 11/1/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
My order was never delivered. I would like a full refund of my money back. The total was 12.91€. I have tried to contact you from both your site and your number. When I called, noone picked up. If you were close today then it should be mentioned on your site. You should inform customers on your site if you are not able to deliver. 10/22/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling welke om 17:09 geplaatst 10/22/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was super koud 10/4/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Beetje laat 9/26/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beste hamburger in tijden gegeten! Bezorgen kan qua tijd en afhandeling nog wel iets beter. De website vond ik niet heel erg userfriendly, maar dat kan aan m’n ;eertijds liggen😉🙈 9/26/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ipv Fuze green tea, kreeg ik gewone ice tea sparkling. Ik had juist de groene ijsthee besteld, want je kon bij je burger alleen maar uit sparkling drinken kiezen. Burger was lekker, maar het vet droop er wel wat veel van af. Bezorging was verder ruim op tijd. 9/19/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde iets langer met het eten, ik ben netjes gebeld. We kregen een heerlijke brownie 8/17/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend heerlijk en vers. Wij hebben genoten 🙏 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, aardige bezorger. Goed eten. 8/7/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal dik in orde....ook vlotte delivery! Bedankt 7/19/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecto! 7/9/2019
You are very welcome!!!
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect gemaakt door Rory 10/10 7/2/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima zoals gewoonlijk, maar miste wel de jalapeno 6/19/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2019
Edankt voor vijf sterren. Wij waarderen het zer!!! Grooeten, The Hungry Mishka
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gevraagd of er geen koriander op de quesadilla kon, maar zat er helaas toch op.. 5/25/2019
Geachte Elyne, Bedankt voor jou feedback. Wij betreuren dat u bestelling is niet gegaan zoals u dat gewild had. Onze excuses hiervoor. Uiteraard zullen wij in de toekomst u feedback in acht nemen. Groeten, The Hungry Mishka
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stipt op tijd en het was net als altijd heerlijk! Vooral jullie eigen saus op de burgers! 5/15/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De website heeft naar mijn mening enkele verbeterpunten zoals de manier waarop je afhalen/bezorgen kan kiezen. Dit kan duidelijker/sneller wanneer er op de optie geklikt kan worden en je vervolgens door verwezen wordt. Daarnaast tijdens het bestellen niet onnodig dubbel de optie geven om dingen extra op of bij de burger te nemen, een lijst/maal is voldoende. Verder was als naar wens en kwaliteit! 5/11/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great burgers fast delivery on sunday night (20-25mins) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/15/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke personeel en heerlijke burgers! 4/13/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/6/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Normally the food is suburb! But this time the meat on the t bread and the quesadillas was burned. The wraps of the quesadillas where also burned. Thanks for reading. 3/12/2019
Dear client, We are really sorry for that unacceptable mistake. However, we take the blame and assure you that we will work on this in order to preserve our quality.
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super kwaliteit burgers en ontzettend snel bezorgd 2/23/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/17/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The food was cold but it was also pretty cold outside. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/3/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
- Kaart onduidelijk wat het verschil tussen een menu en alleen een burger was. Alleen aardappelpartjes? - Zeer snel bezorgd. Op een fiets. Eten verpakt in papier. Zeer milieubewust, complimenten. - Goede prijs/kwaliteit burgers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/3/2019
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
The worst experience ever! I preorder my food to take away. the website allowed me to. when I got there the restaurant was closed! how can the website allow me to place an order while the restaurant is close! 11/15/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vlees was karig, droog en aangebrand. Broodje was heel goed. 10/26/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, binnen 40 minuten, eten was goed warm en de bestelling was compleet. Ik heb genoten van een heerlijke big boss burgermenu ! Top! Houden zo! 10/22/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel hier al een paar maanden ,en elke keer is het een prima burger. De aardappel wedges zijn ook aan te raden. Het zou zeer gewaardeerd worden als het minimum bedrag voor gratis bestellen ,van 20 naar 15 euro zou gaan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/23/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/21/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste burger die ik ooit heb gehad 7/30/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde lang (kan gebeuren, zal ik ook niet snel over klagen). Na bellen extra patatje bij menu gekregen, maar vervolgens was het drinken van het menu niet bijgeleverd. Had toen al 1 uur en 3 kwartier geduurd dus nog een keer bellen had ik ook geen zin in. Jammer, want het eten is wel altijd erg goed. 7/23/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/2/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is echt goed, daar valt niets op aan te merken. Ik vind de bezorging echter zwaar onder de maat. Ik had al het eea gelezen op thuisbezorgd dat dit het geval was, dus ik heb van tevoren maar even gebeld. Nee, het was niet druk. Het heeft uiteindelijk twee (!!) uren geduurd voordat het eten er is. Een paar keer gebeld en er werd me keer op keer beloofd dat het zou komen, of onderweg was. Wees gewoon eerlijk over dit soort zaken, dan ben je een blijvertje. Helaas zal ik hierdoor niet zo snel meer bij jullie bestellen. Ik ben vóór goed eten, maar vertrouwen is minstens zo belangrijk! Succes verder This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/24/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer de kwaliteit de wij al bijna (verwent) gewent zijn!!! 4/30/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The rocky road brownie is echt een tegenvaller, geen lekkere brownie smaak, the salted caramel kan veel beter maar de walnoot stukjes waren lekker... 4/21/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/21/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger hield zijn helm op en zei niks. Vond ik een beetje raar. Verder had ik een burger zonder gefrituurde uitjes en ipv dat gewone uien wat ik dus niet lekker vindt. Hopelijk de volgende keer beter 3/29/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vorige keren was de kip van de boss burger echt een stuk smaakvoller en crispy! Jammer! Maar alsnog goed te eten :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/18/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/15/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed bezig 3/5/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
It came really late and did not really taste good. Very expensive for the quality that is not the best as well. Only wedges where okay 3/1/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was geweldig. De service ook! Het eten kwam later, daarvoor werd ik gebeld en kreeg ik een heerlijke brownie van het huis. Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/17/2018
The Hungry Mishka Carolieweg 32 050 364 4181
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2018
The Hungry Mishka 4 stars after 129 reviews
The Hungry Mishka